Over ons

Onder leiding van Coert en Mira Vis is Autobedrijf Ravis, sinds 2004, uw adres voor mobiliteit. Een allround autobedrijf waar aandacht voor de klant en interesse in de techniek voorop staan. Sinds 2011 zijn wij gevestigd op de huidige locatie aan de Katwijkerbroek 28 in Katwijk. Hier staat ons enthousiaste team u graag tot dienst. Wij besteden graag veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto en u ontvangt altijd een eerlijk advies.

Door  servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

 

BOVAG

Wij zijn erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Het Team Ravis