Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Adri uit katwijk aan zee op 11-05-2022

uit leg is duidelijk

ben heel tevreden

Gemiddeld
10

Richard uit Katwijk op 04-05-2022

Eerlijk en betrouwbaar

Goed geholpen, denken mee aan de voor jouw passende oplossing. Prima service

Gemiddeld
9

Dirk uit Ouwehand op 10-03-2022

Vriendelijke mensen, uitstekende service

Zeer vriendelijk geholpen en voor al het onderhoude netjes ingelicht. Uitstekend geholpen voor een mooie prijs.

Gemiddeld
10

Paul uit Katwijk op 03-03-2022

Super fijn bedrijf waar ik al jaren met tevredenheid word geholpen.

Al jaren klant bij Ravis. Altijd vakkundig geholpen. Zeker een aanrader!

Gemiddeld
10

Robert uit Almere op 16-02-2022

Altijd vriendelijk en een top service

Vorig jaar februari een auto aangeschaft die erg goed bevalt met half jaar garantie. Nu was er voor de apk (die elders is uitgevoerd) iets mis. Onderdeel had te maken met geluid wat ik de 1e 3 dagen na aanschaf hoorde en waar afspraak voor was om het op te lossen. Omdat ik geluid niet meer hoorde heb ik dat destijds geannuleerd. Nu heeft autobedrijf Ravis dit toch héél coulant opgelost, omdat het te maken had met klacht in garantie periode. Als wij weer aan een andere auto toe zijn , ga ik zeker bij Ravis kijken. Zelfs vanuit Almere

Gemiddeld
10

C.N. uit Katwijk op 03-02-2022

Klein autobedrijf waar de klant nog koning is

Ik was op zoek naar een auto die ik op korte termijn kon gebruiken. De eigenaar had goede kennis over de aangeboden auto en was eerlijk. Na de proefrit hebben ze hard gewerkt, zodat ik de auto op tijd kon ophalen. Ik raad Ravis zeker aan als je een betrouwbaar autobedrijf zoekt

Gemiddeld
10

Sandra uit Rijnsburg op 07-12-2021

Geweldige service

Is een vakkundig bedrijf, leuke medewerkers, verstaan hun vak. Geweldig bedrijf

Gemiddeld
10

Daniel uit Spijkenisse op 15-11-2021

Deal snel gesloten

Vriendelijk en zakelijk mensen en mijn auto was keurig in orde gemaakt

Gemiddeld
8

Jack uit Vlieland op 01-11-2021

Klantgericht en kijkt naar de goedkoopste en beste oplossing voor het probleem.

Bij vertrek naar het vakantieadres om 08.30 uur valt het rechter portierraam naar beneden. Ik kon gelijk langskomen en een noodoplossing zorgde binnen 30 minuten ervoor dat we toch op tijd op het vakantieadres arriveerden waar de rest van de familie op ons wachtte. De week erna gerepareerd met een permanente oplossing waardoor het niet nodig was om het dure onderdeel van € 300 aan te schaffen.

Gemiddeld
9

G.M. uit Katwijk aan Zee op 29-10-2021

Goed tevreden

Vlotte service prettig samenwerking kundig advies

Gemiddeld
9

Jeanet uit Leeiden op 15-10-2021

De klant staat centraal

Ook voor niet alle daagse problemen worden praktische oplossingen gevonden.

Gemiddeld
10

Kayleigh uit Katwijk op 12-10-2021

Goede service

Eerlijk en meedenkend geholpen bij het uitzoeken van mijn eerste auto. Goede service en onwijs vriendelijk. Aanrader!

Gemiddeld
9

Willem uit Valkenburg op 28-09-2021

Zeer goed

Zeer goed

Gemiddeld
10

Petra uit Katwijk op 16-09-2021

Topervaring

Geweldige meedenkende garage!

Gemiddeld
9

Laura uit Heemskerk op 04-08-2021

Super goede service.

Super goede service.

Gemiddeld
10

R. Boers uit Rijnsburg op 01-08-2021

Prima en snel geholpen

Werd netjes en duidelijk te woord gestaan en geholpen zonder later een zgn addertje onder het gras

Gemiddeld
8

Kees ouwehand uit Katwijk aan zee op 22-07-2021

Snel geholpen en goede service

Voor de eerste keer een prettige afhandeling. Redelijke prijs

Gemiddeld
10

Mariska uit Oegstgeest op 14-07-2021

Mariska O.

Ik heb hier mijn Volkswagen UP gekocht in 2016. Top auto!! Goede service. Zeer klantvriendelijk. Top bedrijf!!

Gemiddeld
10

Kees uit Katwijk op 13-07-2021

Wat je van een goede garage mag verwachten

Altijd goede service. Zeer klantvriendelijk en vakbekwame monteurs. Geen andere garage meer voor mij.

Gemiddeld
10

M constandse uit Wassenaar op 22-06-2021

Prima

Ik heb vertrouwen in het bedrijf

Gemiddeld
10

W. Ouwehand uit Katwijk op 09-06-2021

Eerlijke betrouwbare garage

Zeer vriendelijke mensen, goed advies en verstand van zaken. Nieuwe klant rijker.

Gemiddeld
10

J v Riet uit Den Haag op 06-05-2021

Top

Goede service, aanbeveling wij komen zeker terug.

Gemiddeld
8

Belinda uit Katwijk op 31-03-2021

Super service

Direct antwoord via de app en snelle actie

Gemiddeld
10

Elles uit Katwijk op 30-03-2021

Kundig en betrouwbaar bedrijf

Word altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.

Gemiddeld
10

Lodewijk uit Katwijk op 21-03-2021

Tevredenheid

Goede garage met vakkundige en eerlijke mensen een absolute aanrader

Gemiddeld
10